Booking

Hudpleie by Natalia drives av Natalia Alekseenko, Som har lang erfaring og bred kompetanse innen feltet. Jeg yter alltid min beste for at du skal få en fantastisk opplevelse hos meg. Jeg tilbyr ulike behandlinger innen kosmetisk og medisinsk hudpleie, kroppspleie, hårfjerning, vippeløft og footpleie. Jeg hjelper deg å finne behandlingen som egner seg best for deg, basert på din hudtype og ønsket effekt. ______________________________________________________ Avbestilling må skje 24 timer før avtalt tid på en hverdag. Ikke avbestilt time belastes med 700 kr pluss fakturagebyr.
Slik motvirker vi koronaviruset!

For lagring og betaling med betalingskort benytter vi Stripes betalingstjeneste. Stripes tjeneste er PCI-sertifisert og er en internasjonalt ansett, pålitelig transaksjonstjeneste. Vi ser kun de fire siste sifrene av kortnummeret samt gyldighetstiden. Du kan lese mer om sikkerheten hos Stripes her.

Denne brukeren kan man ikke booke tjenesten via nettbookingen. Du kan kontakte salongen direkte på telefon 90701420.

Denne brukeren kan ha ledig tid på valgt tidspunkt, men ønsker at du tar kontakt med salongen/klinikken. Ta kontakt med salongen/klinikken på tlf 90701420.