Booking

Du er hjertelig velkommen til å bestille/sms time på 41 00 83 03. Det hender vi har noen drop in-timer også, så det kan være verdt et forsøk om du plutselig har en mulighet :)
Avbestilling må gjøres senest 24 timer før avtalt tid. Avbestillinger som gjøres etter dette og tider som ikke avbestilles vil bli belastet i sin helhet.
DET ER BLITT BESTEMT AV NORSKE MYNDIGHETER AT SALONGER I NORGE BLIR PÅLAGT OM Å STENGE DØRENE F.O.M. TORSDAG 12. MARS KL. 18:00 FREM TIL, FORELØPIG, 13. APRIL 2020. VI BER OM FORSTÅELSE FOR DETTE. VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG NESTE GANG ❤

For lagring og betaling med betalingskort benytter vi Stripes betalingstjeneste. Stripes tjeneste er PCI-sertifisert og er en internasjonalt ansett, pålitelig transaksjonstjeneste. Vi ser kun de fire siste sifrene av kortnummeret samt gyldighetstiden. Du kan lese mer om sikkerheten hos Stripes her.

Denne brukeren kan man ikke booke tjenesten via nettbookingen. Du kan kontakte salongen direkte på telefon 41008303.

Denne brukeren kan ha ledig tid på valgt tidspunkt, men ønsker at du tar kontakt med salongen/klinikken. Ta kontakt med salongen/klinikken på tlf 41008303.