Informasjon om bedriften

Timmas historie

Timma, med opprinnelse i Finland, har revolusjonert de tradisjonelle hår-, skjønnhets- og massasjebransjene, både for virksomhetene i bransjene og for forbrukerne. Virksomhetenes arbeid blir enklere å utføre, når den gamle papirkalenderen byttes ut med Timmas kalendersystem. Med Timma trenger forbrukerne ikke lenger bestillte timer ved å ringe. De kan i fred og ro, og ikke minst når det passer dem, bestille behandling fra PC eller telefon. Timma viser salongenes ledige timer for de kommende dagene, og brukerne kan enkelt velge.

I likhet med de fleste suksesser, startet Timma ved en tilfeldighet. Vi som grunnlag Timma var ikke erfarne innen hår- og skjønnhetsbransjene, og var heller ikke storforbrukere av disse tjenestene. En dag konstaterte vi ganske enkelt at det er plagsomt kronglete å bestille time hos frisører. Vi ville utviklet en lettere, mer praktisk og moderne metode til å gjøre dette. Til vår store glede, merket vi at mange andre opplevde det samme problemet som vi gjorde, og dermed tok imot Timma med åpne armer.

Vi som grunnla Timma har en felles tekniske bakgrunn, og en lidenskap for å utvikle digitale tjenester i verdensklassen. Vårt mål er å skape et intuitivt grensesnitt, en forenklet opplevelse og et estetisk layout. Med Timma synes vi at vi har lykkes med dette, og vi ønsker derfor å tilby tjenesten i så mange land som mulig.

For media

Timma Oy
Lapinlahdenkatu 16
00180 Helsingfors
Organisasjonsnummer: 2412479-6

Kontaktinfo

Media: support@timma.se, +46(0)765 – 86 82 21

Vil du bli bedre kjent med oss?
Du finner oss i sosiale medier @timma_sverige navn: Facebook, Twitter, Instagram

Leter du etter vår logo eller andre bilder? Du finner bilder du kan benytte her: bit.ly/2cFiSUX