Booking

Avbestillingsfrister: Microblading/PMU 48 timer, alt annet 24 timer. Ikke møtt/for sen avbestilling faktureres via epost. Ubetalt faktura sendes videre til inkasso.Ved sykdom belastes 50% av beløpet med mindre du kan vise til legeerklæring. Er du forsinket til timen (uansett grunn) kan det føre til at timen ikke kan gjennomføres, timen må likevel betales for.


Det vil bli lagt til et sikkerhets- og hygienegebyr på kr 50,- til behandlingen din for å dekke deler av de drastisk økte utgiftene vi står ovenfor til smittevernsutstyr, rengjøringsmidler og økt tid mellom kunder for rengjøring av behandlingsrom etter hver kunde. Har du flere behandlinger på en dag vil du kun bli belastet for ett gebyr. Vi setter stor pris på deres forståelse for dette.


Klarer du ikke å bestemme deg? Kjøp et online gavekort?

  • Hvem som helst
  • For lagring og betaling med betalingskort benytter vi Stripes betalingstjeneste. Stripes tjeneste er PCI-sertifisert og er en internasjonalt ansett, pålitelig transaksjonstjeneste. Vi ser kun de fire siste sifrene av kortnummeret samt gyldighetstiden. Du kan lese mer om sikkerheten hos Stripes her.

    Denne brukeren kan man ikke booke tjenesten via nettbookingen. Du kan kontakte salongen direkte på telefon 45414016.

    Denne brukeren kan ha ledig tid på valgt tidspunkt, men ønsker at du tar kontakt med salongen/klinikken. Ta kontakt med salongen/klinikken på tlf 45414016.