Booking

Avbestillingsfrister: Microblading/PMU 72 timer, nytt sett vippe-extensions 48 timer, alt annet 24 timer. Ikke møtt/for sen avbestilling faktureres via epost. Ubetalt faktura sendes videre til inkasso.Ved sykdom belastes 50% av beløpet med mindre du kan vise til legeerklæring. Er du forsinket til timen (uansett grunn) kan det føre til at timen ikke kan gjennomføres, timen må likevel betales for.


Klarer du ikke å bestemme deg? Hva med online gavekort?
DET ER BLITT BESTEMT AV NORSKE MYNDIGHETER AT SALONGER I NORGE BLIR PÅLAGT OM Å STENGE DØRENE F.O.M. TORSDAG 12. MARS KL. 18:00 FREM TIL, FORELØPIG, 13. APRIL 2020. VI BER OM FORSTÅELSE FOR DETTE. VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG NESTE GANG ❤

  • Hvem som helst
  • For lagring og betaling med betalingskort benytter vi Stripes betalingstjeneste. Stripes tjeneste er PCI-sertifisert og er en internasjonalt ansett, pålitelig transaksjonstjeneste. Vi ser kun de fire siste sifrene av kortnummeret samt gyldighetstiden. Du kan lese mer om sikkerheten hos Stripes her.

    Denne brukeren kan man ikke booke tjenesten via nettbookingen. Du kan kontakte salongen direkte på telefon 45414016.

    Denne brukeren kan ha ledig tid på valgt tidspunkt, men ønsker at du tar kontakt med salongen/klinikken. Ta kontakt med salongen/klinikken på tlf 45414016.